2011. július 15., péntek

Levendula... Imádom

Nem tudom, miért van az, hogy mindig mindenben a különlegeset keresem. Nekem nem jó a „sima” négyszögletes képeslap, nem jó a hagyományos alakú párna, nem akarok olyat csinálni, mint más, közben persze mások munkái által inspirálódom… És újabban pedig rá vagyok kattanva az „egy téma – többféle megközelítés” tematikára. :) Talán a változatosságot keresem, és az újat? Mindig... mindig...

Így hát nem voltam rest, és felkutattam a levendulás illatosító elkészítésének számos módját. Azt hiszem, kimerítettem a témát. Legalábbis, egy időre... :)

Cicafej:



Házikók:



Kiskacsák:



Fotótranszferrel készült párnák:



Függő dísz:





Szárnyak:



Tallér:



Zsákok:



6 megjegyzés:

  1. ...még keresem az állam mert leesett! Csak ismételni tudom magam: imádm a munkáidat és egyszerűen GYÖNYÖRMÉNYESEK a varrmányaid!

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen klasszak remekül mutatnak.A függő kismadár az totálisan király.De a kispárnák és a mintás zsákok is tetszenek.Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  3. Én őszintén örülök, hogy neked semmi nem jó, úgy ahogy van. :D XD :D GYÖNYÖRŰEK egytől-egyig!!! Nekem a fotótranszferes és a szárnyas a kedvencem ill. az utolsó képen látható zsákocskák ... ... meg úgy mindegyik. :D

    VálaszTörlés
  4. Hmmm, na igen. Tavaly ilyenkor vettem 20 csomag! levendulát, hogy karácsonyra varrok szívecskéket. Az első szívecske csücskénél buktam bele a projektbe, anyósom is áthívtam, hogy segítsen, de valahogy nem ment nekem ez a varrás dolog. Ja és a levendulát is úgy eldugtam, hogy februárban találtam meg egy kevéssé használt szekrény aljában, így a kilógatott levendulát akartam felhasználni, aminek már alig volt illata. Na majd idén, ha visszakapom Mildicitől a minigépet, megint próbálkozok. De idén már csak 5 csomag levendulát vettem;-).
    A tieid persze bámulatosak!!!!

    VálaszTörlés
  5. Szenzációs egytől egyig,valóban sokfélét készítettél.Nekem a zsákok,házikó és kis madár a kedvencem.Így igaz,attól egyedi az ember ha nem vegyül a tömegbe és különlegeseket alkot,Ügyes vagy!!

    VálaszTörlés
  6. Na, mit mondjak? Szerinted melyik tetszik a legjobban? ;) De mindegyik zseniális! Szuper vagy! :)

    VálaszTörlés