2012. február 12., vasárnap

Néhány apróság - idén először

Nem hagytam fel az "apróság-gyártással", de az elmúlt év vége és az idei év eleje nem hozta meg a kedvemet túlságosan. :(

Azért készült egy-két dolog, nem feltétlenül újsdonságok.

Kezdem azzal, amit még nem csináltam. Már régen (talán van egy éve is, hogy) kinéztem ezt a kis flexi keretet. Nem tudom, magyarul mi is a neve, talán pick-pack keret. Nagyon magyar... :) A lényeg, hogy ez az, ami a szétpattintós szemüvegtokokban szokott lenni. Próbáltam belőle egy kis bugyrot csinálni. Sokkal bonyolultabbnak tűnt a készítés, mint amilyen valójában volt.


Szerettem volna kipróbálni a csatos pénztárcát textilbőrből. Összekombináltam a két anyagot, és ez lett belőle.


És végül egy büszkeség. Megkeresett egy kedves lány, aki nem mellesleg fotókat készít apró babákról. Ő kért egy "Isten hozott" macit fotózási kellékként. A maci sötétbarna anyagból készült apró pöttyökkel, rózsával a nyakban.


Kaptam egy képet is, ami teljesen elbűvölt:


Nos, most ennyi. Talán a tavasz majd meghozza a várva-várt lendületet.

4 megjegyzés:

  1. Ó, Zsófi! De jó "hallani" Rólad! Nagyon tetszenek, amiket készítettél és mennyire édes ez a maci! Már régóta szemezek a cappucino pötyössel, írok is neked ezzel kapcsolatban!
    Ne aggódj, hamar visszatér a kedved is! Ilyen holtpontok mindenkinél vannak...

    VálaszTörlés
  2. Kapcsolódj ki,töltődj fel! Vidám alkotással teli tavaszt kívánok.

    VálaszTörlés
  3. Szia Zsófi!
    Örülök, hogy megint alkottál, főleg hogy ilyen szépségeket! :)
    Az titok, hogy ezt a flexi keretet hol szerezted? Én rákerestem a neten, de nem találtam semmit. Persze megértem azt is, ha titok :)

    VálaszTörlés
  4. Dehogy titok Tami. :) A Hobbyművészben vettem. Lehet, hogy már régebben is lehetett kapni, de én ősszel fedeztem fel. :)

    VálaszTörlés