2011. december 4., vasárnap

Búcsú...

... aminek eljött az ideje.

Ezúttal két kedves ismerősünktől - talán mondhatom, barátunktól - vettünk búcsút, akik külföldön folytatják az életüket. Borzasztóan nehéz lehet egy életet összecsomagolni, és berendezni egy másikat egy idegen országban. És borzasztóan nehéz lehet hátrahagyni a szeretteket is. Nekik a cicáik jelentették a családot, akiket most nem vihettek magukkal, így - igaz, csak egy időre, de - búcsúzni kellett tőlük is.

Ezért készült ez az album - tőlem szokatlan módon -, hogy ha máshogyan nem, legalább képekben mindig velük lehessenek. :)




1. oldalpár


2. oldalpár


3. oldalpár


4. oldalpár


5. oldalpár


Felhasznált anyagok:
album: Yabo - filofax
papír: BG - Sweet threads kollekció, Rives design karton
virágok: Prima
tinta: Tim Holtz - Walnut stain
mintalyukasztók: Martha Stewart (bordűr), Woodward (levelek), Opitec (pillangók)
chipboard képkeret és betűk: Scrap-Kreatúra
milton: Making Memories - Audrey
egyéb: akril félgyöngyök, szatén szalag, fém cica charm, Rayher Glitter Glue

11 megjegyzés:

  1. Zsófi, ez meseszép és nagyon megható az album. Nekünk is élnek kint barátaink és nagyon nehéz, úh. nagyra értékelem ezt a gesztust tőled. A lehető legszebb dolog, amit adhattál. :D

    VálaszTörlés
  2. Csuda jó lett ez a kis cica album és a gesztust én is nagyon nagyra értékelem,mert aki szereti ezt az állatot annak biztos nehéz hátrahagyni.Nagyon szerettem volna látni az ajándékozott arcát amikor megkapta :-))(gondolom jól meghatódott)

    VálaszTörlés
  3. Fájdalmasan szépséges! Nagyon kedves ajándék.

    VálaszTörlés
  4. szépséges albumot alkottál. színes, vidám papírokat választottál, így talán nem lesznek szomorúak, ha fellapozzák. :)

    VálaszTörlés
  5. Ó, nee! Nekem is a legjobb barátnőm döntött úgy, hogy külföld felé veszi az irányt. Neki egy tacsija van. Én nem tudnám itt hagyni Rongyit, olyan, mint a gyerekem...Az album gyönyörű és a cicusok is (úgy látom Main Coonok)!Hüpp :(
    A családban maradtak?

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek. :) Igazából nagyon egyszerű album lett, nem tudtam mit kezdeni ezzel a nagyon színes, mintás papírral, szívem szerint csak a képeket tettem volna rá. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép, úgy tetszenek a részletei. De maga a szándék is szívet melengető, hogy konzerváltad Nekik az érzést ebben az albumban. Szépséges munka.

    VálaszTörlés