2011. augusztus 16., kedd

Majomparádé és Cicavízió

Gyerkőclátogatóba érkeztünk. Persze nem jöttem üres kézzel. :)

Két maki és két cicamica készült azonos szabásminta alapján, jó sok munkával. A szabásmintát itt találtam. És most végre minden kéz és láb, fülek és farkak erősen testbe varrottak, így ezek az apró mancsok nem tudják szétcincálni... olyan gyorsan. :)

Már használatban vannak a makik és macsekok, akartam is fotót készíteni róluk "akció közben", de állandó mozgásban vannak: voltak már koncerten, doktorbácsinál, a játszótéren, fagyizni... :)

10 megjegyzés:

 1. Elkééépesztően ügyes vagy!Hihetetlenül jól passzolnak a ruhák és az "arcok"!! Szinte mosolyognak! Biztos örülnek a kis gazdák! :-)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű munka ismét!Köszönöm a leírás linkjét :))

  VálaszTörlés
 3. Jaj, hát az a kismaki George, a bajkeverő majom!!!

  Zsófi! Én mindig ámulok, micsoda tökéletes művek kerülnek ki a kezeid közül! Precízek, pontosak, ízlésesek és állati aranyosak!

  VálaszTörlés
 4. Tökéletes fogalmazott Edit, mindig preciz, pontos és gyönyörű munka kerül ki a kezeid közül. Én csak azon csodálkozom, hogy van erőd elajándékozni őket :D. Nálam tuti megtelne a lakás.Imádnivalóak lettek Ők is!

  VálaszTörlés
 5. Köszi, aranyosak vagytok! Anett, én meg elajándékozni szeretem. Sokkal jobb, ha más lelheti benne örömét. Az én szobám négy falának nem szeretem készíteni. :)

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Gratulálok, gyönyörűek lettek, ezek is! :) A kérdésem az lenne, hogy milyen anyagból készül a testük? Nekem is van két kis majmom, úgyhogy muszáj nekik ilyet készítenem.... :) Persze csak ha nem gond, hogy lenyúlom az ötletet. :)

  VálaszTörlés
 7. ó, közben kinagyítottam, és így már látom, hoyg mikrokord. :) De azért még azt had kérdezzem meg, hogy ezeket a csuda helyes anyagokat hol szerzed be?

  VálaszTörlés
 8. Szia Tamcsi!
  Igen, kord anyagból van a testük. A rucijuk patchwork anyag, amiket általában Győrben veszek az ESKÁ nevű szuper boltban, de szoktam Pesten is a Hobbyművészben vagy a Meseboltban. Gyönyörűségesek vannak!
  Készítsd csak el nyugodtan, azért tettem ki a linket. Nem az én ötletem sajnos, de mivel ingyenes volt a minta, gondolom, az alkotó sem bánja, hogy megosztottam. ;)

  VálaszTörlés