2011. január 23., vasárnap

Szerelemre hangolva ...

Közeledik a Valentin-nap... Készítettem néhány apróságot.

Először a képeslapokat (mi mást?) szeretném megmutatni Nektek. Csupa-csupa szív... :)









Tegnap bementem a "kedvenc hobbyboltba". Csak pár apróságot szerettem volna venni, amikor megláttam egy gyönyörűséges anyagot. Rögtön tudtam, hogy tökéletes lenne szívecskéknek. Már láttam is magam előtt őket:











Az igazat megvallva, ehhez hasonló sziveket (szív és hullám, tiszta romantika) egy gyönyörűségekkel teli blogon láttam. Persze nekem is csinálnom kellett hasonlót, így rajzoltam gyorsan egy szabásmintát. Az utolsó képen, a szivecskén "csücsülő" rózsa készítésére szintén rákattantam. Itt sem én találtam fel a "spanyol viaszt", számtalan helyen találkoztam már vele, hát kipróbáltam én is. Csúcs, és nagyon egyszerű. (Csak a körmöm bánta, amit sikerült többször leégetnem. :) )





Ez pedig jelenleg a kedvencem. Az egyik kedvencem. :) Még nyáron bevásároltam a Teszveszen apró függőkből. A legolcsóbb 17 forint volt, a legdrágább pedig 100 forint. Most jött el az ideje, hogy fel is használjam a "zsákmányt". :)





Hamarosan folytatom a Valnetin-napi apróságokkal... Rengeteg ötletem van még. Olyannyira, hogy tegnap éjjel hajnali fél 2-ig jegyzeteltem őket. :)

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen termékeny vagy mostanában! :)
    Gyönyörűek a szívek, nagyon alapos vagy! Nekem is nagyon tetszenek a függők :)

    VálaszTörlés
  2. Igazán szépeket készítettél.

    VálaszTörlés