2010. június 21., hétfő

Párnák és képek (UPDATE)

Az elmúlt és az azt megelőző hétvégém, bár zsúfolt volt, azért természetesen nem maradhatott el az alkotó folyamat sem. Valahogy mégis úgy alakultak a dolgok, hogy több "projektbe" is belekezdtem, és aztán hirtelen elfogyott a szalag, az anyag, a cérna, a gombok, a tű... (Szóval valami mindig hiányzott.)

Így a befejezés erre a hétvégére maradt. És még sorakoznak is maci- és cica-testrészek arra várva, hogy végre testet öltsenek, és ölelnivaló figurákká alakuljanak. Remélem, hamarosan mutathatom őket (is).





Elkészítés menete (Anett kérésére):
Az elkészítés roppant egyszerű (inkább furmányos). Vettem az IKEA-ban 295,- Ft-ért egy hason alvós párnát (ami 60 x 50 cm-es). Ezt félbe vágtam, és elvarrtam, így kaptam kb. 30 x 50 cm-es párnákat. A huzat méretei pedig: a két széle 13 x 28 cm (+ varrásráhagyás), a közepe 24 x 28 cm (+ varrásráhagyás. Alulra zipzárt varrtam. Így az egész párna mosható (persze külön-külön a belseje és a huzat. :)


És, hogy a papír se maradjon ki az életemből, néhány falra akasztható kép is készült. Nem titkoltan, új gazdát keresnek.





3 megjegyzés:

  1. Azta, teljesen oda vagyok a párnáidért! Elképesztően gyönyörűek Te pedig fantasztikusan ügyes vagy!!!
    Esetleg -ha van kedved- nem írnád le hogy csinálod? Mivel tömöd? Mert annyira inspirálnak, hogy amint lesz gépem ez lesz az első dolgom, hogy ilyen párnákat készítsek magunknak. Imádnivalóak!!

    VálaszTörlés
  2. Engem is varrás-tanulásra inspirál...

    VálaszTörlés
  3. De vidám párnák, szemet gyönyörködtetőek!

    VálaszTörlés