2012. július 11., szerda

Csere-bere Melindával

Az úgy volt, hogy szemet vetettem egy Kankaleen által készített gyönyörűséges tűpárnára. Aztán Melinda ötlete volt, hogy cseréljünk: ő szeretett volna tőlem egy mágneses üzenőt és egy transzferezett, levendulás illatosítót. Elindult a munkafolyamat, megbeszéltük - csak, hogy izgis legyen -, hogy egyszerre adjuk postára a csomagot, hogy egyszerre örüljünk.

Olyan csodás dolgokat kaptam Melitől: a gyönyörű tűpárnát, amit szerettem volna, és ami élőben még szebb, és sokkal nagyobb, mint amekkorának elképzeltem. Aztán egy szépséges levendulapárnát, csipkével, és annyi apró gyönggyel kivarrva, hogy elakadt a lélegzetem. (Ehhez biztosan nem lenne türelmem.) Bevallom, én ezt is tűpárnaként használom. :) És meglepett Meli még egy szépséges nyaklánc-medállal is, amit a Tőle vásárolt láncon már ki is próbáltam, és kaptam még egy kézzel készült szappant is. Annyi ajándék, amennyire egyáltalán nem számítottam, merthogy megbeszéltük, hogy mindenki kettőt ad a másiknak. :)

Szóval, mutatom is őket:





Én pedig három mágneses üzenőt készítettem, és Meli választott. Igyekeztem (volna) az ő ízlésének megfelelően, finom pasztell-színű alkotást varázsolni, de a post-it gyártói nem voltak a segítségemre. Ugyan létezik a post-it pasztell kollekció, de ez a pasztell-lila-zöld-kék-rózsaszín árnyalataiban ki is merül. Bézs vagy fehér színű post-it-et kapni... lehetetlenség. Így a lilánál maradtunk:


A másik ajándékom pedig a levendulás illatosító volt, egy kicsit átalakítva az eredeti verziót: bojtot kapott és gyöngyöket.


Nem akarok túl nagy szavakat használni. Egyszer talán már leírtam, miért is örülök, hogy annak idején "blogolásra" adtam a fejem. Olyan embereket ismerhettem meg, akikkel egyébként valószínűleg sosem hozott volna össze a sors, mert egymástól több száz kilométerre lakunk, mégis hasonlóan gondolkozunk, hasonló dolgokat szeretünk. És ami a legjobb az egészben, hogy nem egymással rivalizálunk, hanem segítünk egymásnak, és ahelyett, hogy a másik által készített dolgokat másolnánk, ilyen kincsekre lelünk egymás munkáiban. Köszönöm szépen!

1 megjegyzés: