2011. március 17., csütörtök

Húsvéti képeslapok - első felvonás

Nos, ahogy ígértem, érkeznek a papír-művek. :)

Bár még van több, mint egy hónap Húsvétig, én azért már készülök. Az első hat képeslaphoz a Graphic45 Once upon a springtime kollekcióját és a BG Curiot használtam. Egyszerűen csúcs mind a kettő. A tojás alakú lapot pedig már több külföldi blogon is láttam (például itt és itt), onnan az ötlet. :)10 megjegyzés:

 1. Ez vmi csoda!!! Az 1. a kedvencem. Azt hiszem ezt liftelni fogom. Nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 2. Egyszer úgy megnézném mi van az asztalodon és belekukucskálnék a scrappes fiókodba. ;)

  VálaszTörlés
 3. Milyen szuper ötleteid vannak! Én is kukucskálnék, mint Réka!

  VálaszTörlés
 4. Én itt csöpögök a kanapén...Álomszépek!! Imádok hozzád járni egyszerűen csoda amiket csinálsz.

  VálaszTörlés
 5. Ötletes mutatós hangulatos..Szóval klassz.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon mutatós és gyönyörű lapok! Én is liftelek majd belőle! :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűek lettek!!!! Sosem csalódom, ha bekukkantok hozzád!!!! :)

  VálaszTörlés
 8. De aranyosak vagytok, köszönöm! Réka, az én asztalom a 3 x 4 méteres szőnyegem :), ott férek el legjobban. A scrappes fiókom pedig a lassan engem is betemető "dobozhegy", amikbe különválogattam a cuccaimat, ennek ellenére sose találom azt, amit keresek. Amikor alkotok, olyankor ne kukkantsatok be hozzám, mert olyan állapotok vannak, mintha bombatámadás érte volna a helyszínt. :D :D

  VálaszTörlés
 9. Zsófi ez miatt ne izgulj. Általában nálunk is bombatámadás van, mikor a alkotok :D. És nálam is dobozolás van. Kisdoboz a nagydobozban... borzasztóóó, leginkább egy normális helyere vágyom, ahol minden a szem előtt van amit keresek... De szívesen megnézném én is mikor alkotod ezeket a szépségeket!! olyan kár, hogy nem jössz a táborba...tényleg miért nem?

  VálaszTörlés
 10. ZSÓFI!!! Gyere a táborba!!! A tojás képeslapokhoz lenne annyi kérdésem, hogy mivel vágtad ki az alap kártya formát? Cricut géppel? A húsvéti kártyán van pont ilyen minta.

  VálaszTörlés