2011. február 5., szombat

Tavaszra várva...

Számomra a tavasz a legeslegszebb hónap. Amikor még csak elkezdődik a fák virágba borulása, a kellemes, kabát-ledobós időjárás, a nappalok hosszabbodása... és amikor először gyönyörködhetek a szebbnél szebb tulipán csokrokban.

Nos, én egy picit előbbre hoztam az érzést... a TAVASZT. Nálam beköszöntött! :)







Készült két képkeret is - scrappelve (!), amiket már régóta ki szerettem volna próbálni. A Jazmyne-kollekció egyzserűen univerzális. Karácsonyi, Valentin-napi, tavaszi dekoráció ... mindenhez tökéletes. :)





És még egy Valentin-lap.





Szép hétvégét mindenkinek!

10 megjegyzés:

  1. Ó, nekem a tulipán teljes elfogultság, ugyanis a kedvenc virágom! A keret és a lap...Nem is tudom, mit írjak, ami kifejezi, milyen szépek :) Profi vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. :D Nekem is a tulipán a kedvencem! A múlt héten már díszítette is a lakást egy csodás csokor! De tiéd fenomenális! Zsófi, egyszerűen lenyűgöző amiket csinálsz!!

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom Vikihez és Anetthez fantasztikus a csokor (nálam is kedvenc!) és a lapok is! Gratula neked!

    VálaszTörlés
  4. A jasmyne kollekció pontosan melyik cég terméke?

    VálaszTörlés
  5. Titty! BG!

    Zsófi, ismét fantasztikusat alkottál!! :O

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, aranyosak vagytok! :)
    Titty a Jazmyne a Bo Bunny-nak a limitált szériája, ami csilli-villi. :) A Rayherben lehet kapni, és az SB webáruházban. Én onnan rendeltem.

    VálaszTörlés
  7. Olyan gyönyörűségeket alkotsz mindig!!!!!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szeretek nálad nézelődni.Köszönöm.

    VálaszTörlés
  9. Nekem is a kedven c viragom a tulipan ep ezert en is probalkoztam egy mas tipusu tulipant varni filcbol,de sajnos nem jott osze.de majd ujra probalkozom hatha sikerul legalabb egy szalat szepen elkesziteni,mert van egy szep altalam keszitett vazam hoza amit meg edesanyanak kesziettem gyerekkent.

    VálaszTörlés