2011. február 11., péntek

Díjat kaptam :)

Ismét kaptam egy díjat, ezúttal Sapimanó Anditól. Köszönöm szépen! Mindig örülök, hogy szívesen jártok a blogomon, és ezt igyekszem is meghálálni. :)



Szabályok is tartoznak a díjhoz, természetesen:

- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Szóval, a szívemhez közel álló blogokat kell megneveznem. És ez nem is nehéz. :) Nagyon szeretek Anettnél, Vikinél és Dorkánál járni. Valamint, nem tudom, ez mennyire szabályos, vagy lehet-e, de ha nem, én most akkor renitens leszek, és visszaadom a díjat Sapimanónak is, mert az ő blogja is "liebster" a számomra.



ui.: Tudnátok segíteni, vajon hogyan kell a díjakat ide oldalra, a blogra kipakolni? Sorry, de (számítás)technikai analfabéta vagyok. :)

3 megjegyzés:

  1. Drága Zsófi! Köszönöm a díjat! Jöttem is, hogy segítsek: Irányítópult-tervezés-modul hozzáadása-kiválasztod, hogy kép és fel is veheted :)
    Remélem, érthető volt :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. :) Köszönöm szépen a díjat én is! :)

    VálaszTörlés
  3. Viki, köszönöm szépoen! Hatalmas pusziküldős smájli. :) Már meg is csináltam. :)

    VálaszTörlés