2010. december 25., szombat

"Kézműves" karácsonyi ajándékok :)

Az idei évben kettő ajándékot késztettem sk - a képeslapokon és ajándékkísérőkön kívül. Mindketten (illetve mind a 4-en) megkapták már, így megmutathatom őket.

A Nem Szingli Kávézó két kedves tulajdonosának stílszerűen egy kávéscsészét és egy teás bögrét készítettem - anyagból. Amikor a boltban (hol máshol, hát persze, hogy az ESKÁ-ban) megláttam ezeket a csodás anyagokat, már tudtam, őket - a párnákat és anyagokat - egymásnak teremtette az ég is. Az ötlet azonban nem teljesen eredeti, láttam egyszer egy oldalon ilyesmiket. Mivel azonban szabásmintám nem volt hozzá, hát gyártottam én magam. És hogy egyértelművé tegyem az ajándékot, "megcímkéztem" a bögre-párnákat. :)













Nem vagyok biztos benne, hogy a másik ajándékot megmutathatom, merthogy az ADDS játék során készült el az első önálló scrapbook oldalam (!), aztán ajándék lett belőle. A Keresztszüleim ajándéka - természetesen az unokákról. Remélem, a Lányok nem haragszanak meg, hogy nem bírtam megállni a közzétételt.









3 megjegyzés:

  1. Zsófi! Szenzációsak lettek a varrmányaid ismét! Imádom! Meg az oldaladat is. Fantasztikus vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez az oldal csodás lett! Megértem, hogy megmutattad. A megajándékozott pedig bizonyára nagyon-nagyon örült neki! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Hű, de szép lett a Tiéd! Gratulálok, Zsófi, csodás oldal lett!

    VálaszTörlés