2010. május 16., vasárnap

Hat hetes minialbum, scrap chat, 5. oldalpár

Hú, de jó móka is volt ez a scrap chat. Bevallom őszintén, kezdőként én nem igazán tudtam együtt alkotni, figyelni az útmutatást, és még chatelni is. Hiába, ehhez kell a profizmus. :)
Viszont fejben tök jól összeállt az oldal, és az, hogy az instrukciókból miket tudok / szeretnék beilleszteni a „projektbe”. Így már egyszerűbb volt nekiállni az alkotásnak.

Csakhogy, miért is ne, egy kis gubanc adódott. Kinyomtattam előre a képet, és jól elméreteztem. Sebaj, olyan előrelátó voltam, hogy vettem a fotópapírból egy plusszot, hogy ha bármi történik, én akkor is tudjak nyomtatni. Otthon. De ezzel az otthoni multifunkcival nem vagyunk barátok újabban, nem akarja az én scrappes cuccaimat nyomtatni. Hát ezt sem akarta, vagyis jól elfolyt a kép. Grrrrrrrrrrr...... Végül is megoldódott a dolog, és ha lassan is, de elkészültem.

Azt már nagyjából az elején elterveztem (ahogy írtam is), hogy milyenek lesznek az album oldalai. Szerettem volna, ha valahogy mindegyik más. Így az utolsóra kör alakú fényképalátétet terveztem, a képemet pedig – csak, hogy ne legyen uncsi – nem kör alakúra vágtam, csak félig-meddig. :)

A további díszítés Atyus instrukcióitól függött. Címet én eddig is a kommentemen írtam csak, aminek több oka is van. Picinek találtam az album méretét a betűimhez képest (Tim Holtz), ráadásul hiányos is a készletem.

Atyus fodros szalagja viszont egyszerűen csúcs! De nekem persze ezen is át kellett mennem a varrógéppel. Szerelemben vagyunk, na – mi ketten, a gép meg én. :) Ez alá és fölé került még egy-két virág, és kész. Remélem, Atyus azért elfogadja a heti feladatot így is: kicsit megkésve, kicsit nem követve az instrukciókat, kicsit nem a chaten alkotva, de annál nagyobb lelkesedéssel.

Íme:







Néhány részletfotó:






Felhasznált anyagok:
papír: BG - Origins, Marpa Jansen, Rives design papír
virág: BG Sprites - barna
mintalyukasztó: Martha Stewart (bordűr, pillangó), Opitec (levél)
tinta: Memento - Rich Cocoa, Pretty Color - barna
egyéb: szalagok, akril félgyöngy (Rayher)

Már készül az utolsó oldal is. Hamarosan jövök vele….

3 megjegyzés:

  1. Szuper ez a körbefodor, profi a varrás! :) Nagyon tetszik az albumod! Kíváncsian várom az utolsó oldalpárt is!

    VálaszTörlés
  2. Kifogtál rajtam :) Az egyetlen papír, ami nem BoBunny-s, hanem Daisy-s és már csak maradék volt, így a konkrét nevét nem tudom sajnos :(

    VálaszTörlés
  3. NAgyon-nagyon tetszik ez az oldalpárod is! A szalag varrása elképesztőn jó lett! Imádom! Elhiszem, hogy szereted a varrógépdet, én is vágyakozom egy után...
    Nagyon tetszik a fotó alatt lévő kör alátét is. Várom az utolsó oldalpárodat is!

    VálaszTörlés