2010. április 10., szombat

Díjat kaptam. Juhééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Díjat kaptam, ezúttal Kósa Anditól. Nagyon-nagyon örülök neki, és őszintén köszönöm, hogy gondoltál rám, ráadásul egy ilyen díjjal kapcsolatban.



Hát nem fantasztikus? Igyekszem tényleg rászolgálni!

És íme a szabályzat:

1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül. (Még szép! És köszönöm!)
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek 6 másik blogot, akiknek továbbadom a díjat. (Bárcsak 66-ot lehetne! :)
5. Kitöltöm a tesztet, és kirakom a blogomba.

No, és a teszt:

Név: Csete Zsófia
Becenév: Zsófi, Zsó (a Húgomnak)
Lakhely: Győr (legalábbis jelenleg)
Születési hely: Győr
Magasság: 157 cm (ici-pici vagyok)
Névnap: május 15.
Foglalkozás: ügyvéd és újságíró (egyelőre az előbbit űzöm)
Testvérek: kedvenc Húgom, Viku :)
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelvek: tanultam angolt és németet is
Gyűjtemény:
Jelenleg a hobby (és főleg scrap) cuccokból van hatalmas gyűjteményem, (na meg az anyagokból) úgyhogy ha valami betörő járna felénk, nem is tudná, micsoda értékeket őrzök. :)
Kedvencek:
Házi kedvencek: Marci (macska fiú), Pocak (macskakiszasszony), Fecó (macska kislány) (Tényleg lány, csak a keresztelőnél nem tudtuk még!), Panna (kutya úrhölgy), Balu (kutya pasi), Ottó (kutya kisfiú). Lehet, hogy inkább ők a gyűjtemény?????
Kedvenc könyv: Szabó Magda Abigél
Kedvenc zene: mindegy, csak magyar legyen (ezzel általában egyedül vagyok a környezetemben)
Kedvenc film(ek): A tanú (örök kedvenc), Ház a tónál (Sandra Bullock és Keanu Reeves kettősét bármiben szívesen nézem)
És ami még kedvenc: a musicalek, a zene (úgy általában) és a danászás - sokak örömére, a versek (Ady, József Attila, Szabó Lőrinc és Radnóti versei), a mesefilmek (Shrek, Szaffi, Macskafogó, Madagaszkár, stb...), a színház (minden mennyiségben), na és persze a hobby (minden mennyiségben). Jaj, a túró rudi majdnem lemaradt. :)
Cipőméret:
Ez változó. Van 35-ös, 36-os és 37-es cipőm is. És mindegyik jó. Egyébként ebből is közel gyűjteménynyi a készletem. :)
Iskola: ELTE - jog, Kodolányi - média
Zsebpénz:
Én inkább a bankkártyát szeretem. Bajban is vagyok a kedvenc hobby boltomban, mert nincs kártya-lehúzójuk. A pénz a zsebemben rövid ideig marad meg. A kártyáról költve viszont nem sajog úgy bele a szívem.
Álom:
Hű, az van a legtöbb. A családon, és a rengeteg saját gyereken meg állatkán kívül nagy álmom, hogy egyszer CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a második szakmámban dolgozhassak, például a HVG-nél /csak azárt írtam le, hátha egyszer erre jár majd mondjuk a főszerkesztő :)/. De a legeslegnagyobb álom, hogy valamikor a saját boltocskámban töltsem a mindennapjaimat, ahol a magam készítette mütyűröket kínálhatnám a hozzám betérőknek. Remélem, az álomból egyszer valóság lesz!

És hogy kinek adnám tovább a Született tehetség díjat? Nagyon nehéz kérdés! Tulajdonképpen mindenkinek, válogatás nélkül, hiszen rengeteg tehetséget ismertem meg köztetek. És már ezért megérte! Ha muszáj 6 nevet írnom, nehezen, de megszültem a listát:
Timcsoca, Atyus, D'Anett, Dorka, Merika, Vera

Nagyon szeretem, ahogyan alkottok, és köszönöm, hogy - ha egyelőre csak virtuálisan is, de - megismerhettelek benneteket! Köszönöm az inspirációkat, a sok kedves hozzászólást!

6 megjegyzés:

  1. Zsófi, nagyon köszönöm a díjat, és bevallom meghatódtam, mert nagyon jól esik és ilyenkor boldog vagyok, hogy a csendes szemlélő is felbukkan! Ezért született a blogom, hogy a hasonlóan kreatív társakkal (ha csak virtuálisan is) de találkozhassunk, és csodálhassuk egymásszépségeit!Köszönöm, puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen, nagyon jól esik!:) Nem tudom, mi van ezzel a tavasszal, de mindenhol díjakba botlok. :D Ezek az "írj magadról" típusúak a kedvenceim. Jó volt kicsit jobban megismerni Téged. Nagyon megtisztelő, hogy rám is gondoltál. Köszönöm! :D Amint tudom, én is megválaszolom a kérdéseket.

    VálaszTörlés
  3. Győőri vagy???? Az első földi 3 év alatt! Ez nekem miért csak most tűnik fel? :O :O Csak nem az Eská a kedvenc hobby bolt? :DDDD Bocsánat, nagyon nagyon örülök a díjnak, köszönöm szépen! Csak úgy meglepődtem! :D Szipi szupi! Megtennéd, hogy keresed a YAbo termékeket náluk? Olyan lassan nyitnak a scrapbookra! :DDD ;) Jó volt olvasni a soraidat, drukkolok az íráshoz! :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, győri, és igen, az ESKÁ. :) És épp tegnap kerestem a MAMA betűalbumot, de nem volt náluk. Már említettem, hogy kellene. Sőt, épp most láttam a Scrapboltban, hogy új Sizzixek is érkeznek, a Tim Holtz-féléből de jó is lenne, ha rendelnének (merthogy lehet használni náluk a gépet). :):):)

    VálaszTörlés
  5. Oh, köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál, és hogy tehetségesnek tartasz! Meg is hatodtam!! :D
    Annyira jó volt olvasni Rólad, és igérem, ahogy tudok jövök én is a válaszaimmal! (egyenlőre teljes a káosz... kicsit behavazódtam ..de legyűröm) Addig is jó alkotást és szépe estét kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, szépen a díjat, nagyon jól esik, hogy gondoltál rám! Puszi!

    VálaszTörlés