2010. április 15., csütörtök

Atyus kihívása - 5 dolog, amelyek nélkül nem lennék az, aki vagyok

Atyus egy izgalmas kihívásra invitált bennünket. Azt az 5 dolgot kell albumba foglalni, amelyek nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk.

Először sokat gondolkoztam, számomra nehéz volt ezt az 5 dolgot összegyűjteni. Vagy ennyire nem ismerem magam, vagy bevallani sem merem …? Ráadásul még sohasem csináltam albumot magamról, így „kezdő vállalkozó” vagyok ebben a tárgykörben.

Aztán az első nehézségek után annyira belelkesültem, hogy már megterveztem az egész albumot, megírtam a kommenteket, és igyekszem egységes stílust, hangulatot, mintákat végigvinni az albumon. Szeretem a rendezettséget, na. :)

Atyus kérése az volt az első hétre, hogy mindenképpen találjuk ki azt a bizonyos 5 dolgot, hogy ne menet közben, egymás hatására változtassunk rajta. Bizonyságul, az én 5 dolgom a következő, ezzel a szöveggel:
„(Borítón) 5 dolog …, (1. oldalpáron) a Sz……, (2. oldalpáron) a Cs……………, (3. oldalpáron) a K………., (4. oldalpáron) a J… és R…. T………, (5. oldalpáron) a M……, (hátlapon) … amelyek nélkül nem lennék az, aki vagyok.” Sejtitek? ;-)

Mivel nemrég végre kézbe foghattam a Basic Grey Origins albumpapírjait, rögtön – kapva az alkalmon – őket fogom felhasználni a szintén BG kapcsos zárójel alakú albumon.

Tehát elkészültem a borítóval és a hátlappal. A fényképezőgép-gondom is megoldódni látszik (egyelőre), így meg is tudom mutatni őket.

Így néz ki a borító (néhány részletet is mutatok):







A hátoldal képei:





És együtt:



Felhasznált anyagok:
albumalap: BG kapcsos zárójel (15 x 15 cm)
papírok: BG – Origins készlet, Marpa Jansen
virágok: Prima Sprites Antik barna, textil virág Aldiból
chipboard: Tim Holtz – Seasonal, American Crafts Thickers – Jewelery Box Accents
lyukasztó: Opitec (levél és pillangó), Martha Stewart (csipkés szegély)
egyéb: varrás, Perlen Pen, akril festék
betűtípus: Jane Austin

3 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép!! Kíváncsian várom a folytatást! Én sajnos lecsúsztam erről a játékról, sok az elfoglaltság, amiről remélem hamarosan beszámolhatok. ;o) Addig is szeretnék adni neked valamit: http://www.honeymano.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az album kezdeted, én ezt a színt a Nagyi albumnál használom.Köszi amit írtál, és örülök hogy egy Halak társsal találkozom.Persze nem csoda, szerintem sok halak van a scrap-s társak közt!(kreativitás)

    VálaszTörlés
  3. Nálam is vár egy meglepi! :)

    Megcsodáltam az albumodat és nagyon-nagyon tetszik, csodaszép az elrendezése, és én is nagyon szeretem a rendezettséget :D A papírkészlet nálam is nagy kedvenc. Bevallom, nekem is nehezemre esett 5 dolgot összeszedni...de megvan.. :) Igyekszem rövidesen megmutatni! :)

    VálaszTörlés