2010. március 29., hétfő

Kérdezz! Felelek! :)

Viki hívott játékra, amit ezúton is köszönök neki. Aranyos vagy, hogy gondoltál rám, és kíváncsi vagy.

Nos, a válaszaim:

1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?

Én nem lottózom, Anyukám viszont már vagy tíz éve, és megrögzötten Nagymamám régi számaival, mert megálmodta, hogy nyerni fog. Nos történt, hogy kb. egy hónappal ezelőtt megkért, adjam fel neki a heti szelvényét. A bökkenő csak az volt, hogy nem adta oda az előre kitöltöttet, így nem tudtuk a kétszer 5 számot. A Húgommal háromszor hívtuk telefonon, mert nem bírtuk megjegyezni a két számsorozatot. Nagy nehezen megoldottuk a dolgot, majd este jött a fejmosás: összekavartuk a két sorozat számait. Viszont se így, se úgy nem nyert (volna). Na, ennyit az én szerencsémről…

2. Rossz szokásom?

Állandóan énekelek. Most már nem csak otthon, de néha azon kapom magam, hogy a munkahelyen is dúdolom az épp aktuális kedvencet. A csajok az irodában valahogy jobban szeretik az eredeti előadóktól hallani a dalokat, itthon meg a macskák tudnának a falra mászni tőlem. A család viszont akkor kezd gyanakodni, hogy beteg vagyok, ha nem énekelek… Így tegyen jót az ember.

3. Koffein?

Minden reggelt kávéval nyitok: én a 3 az 1-benre esküszöm. Szerintem koffein nincs sok benne, de meg tudok halni a nap során, ha kimarad a reggeli 2 deci. (Egyébként tej- és rágó-függő vagyok. Anyukám mindig mondja is, hogy egy "rágógyároshoz" menjek férjhez, és vetessek vele egy tehenet.) :)

4. Színeim?

Ruhában a barna és a lila a kedvencek mostanság, egyébként majdnem minden színt szeretek.

5. Mi van most rajtam?

Nem régen értem haza, úgyhogy még a „melós cucc”, de mindjárt átöltözöm, mert a Marci macskám már itt toporog, és várja, hogy az ölembe kuporodhasson.

6. Háziállat?

3 kutyus (név szerint: Panna, Balu és Ottó) és 3 macsek. Marci macskának én vagyok a kedvenc, Pocak cica a Húgomé, Anyunak meg marad a Fecó cicus, aki lány. Hát ez a mi kis „állatkertünk”.

7. 10 év múlva hol látom magam?

Több helyen is el tudom képzelni magam, de leginkább azt szeretném, ha egy-két gyerekkel körülvéve épp a játszótérre tartanék, miközben leszervezném a napi munkát is, és vacsival várnám haza életem párját. Szóval, tökéletes szeretnék lenni. Ez nagyobb álom, mint a lottó 5-ös, és talán kisebb rá az esély is. :)

8. Legutóbbi nagyon jó élményem?

Hú, rengeteg van, azt hiszem. Na, nem nagyok, inkább apró kis örömök. De azok olyan jók. Egy jó mozi, egy színház, egy jól sikerült alkotás, és a várakozás arra, ami még csak most következik…
Én is kíváncsi vagyok, bár már sokatoknál olvastam a válaszokat. Veránál, Rikánál, Csutinál, Dorkánál, Ágikánál viszont még nem. Ha van kedvetek, játszatok velem.
Köszi, hogy itt jártál!

4 megjegyzés:

  1. Jaj de aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Köszönöm szépen! Jó volt olvasni amiket írtál! :) Igyekszem tényleg tényleg csatlakozni! :) (Hú már 3 titok mesélős játék vár ezzel ajjal még a végén lehull a lepel.... :P )

    VálaszTörlés
  2. Jó volt olvasni, köszi, hogy megosztottad ezeket! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó volt olvasni Rólad! Kívánom, hogy a vágyaid (10.) minél előbb teljesüljenek! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi az invitálást! A legjobb az benne, hogy végre rendesen megnéztem a blogodat. Gyönyörű dolgokat alkotsz!

    VálaszTörlés